Header
Artikelen update
februari 2023

Dit is een update van de prijslijsten van de verschillende groothandels (Covetrus, Aesculaap en NL Pharma). De artikelen van de Covetrus zijn van maart 2023. De artikelen van Aesculaap zijn van februari 2023. De artikelen van NL Pharma zijn van februari 2023.

Installatie
Indien de computer waarmee u nu aan het internetten bent ook de computer is waarop u de update wilt installeren dan kunt u het bestand downloaden en voor "direct uitvoeren" kiezen. Het opslaan is dan niet nodig. Klik op het bestand en kies voor programma starten. Kies "Ja" en "Doorgaan" bij de eventuele beveiligingswaarschuwingen.

Als u de update op een andere computer wilt installeren dan moet u het betreffende bestand downloaden en bijvoorbeeld op een usb-stick opslaan. Daarna kunt u kiezen voor Windows Start-knop -> kies Uitvoeren... -> toets het pad en de bestandsnaam in -> klik op de OK knop. Een andere manier is via de Windows Verkenner het bestandje opzoeken en er op dubbelklikken.

U hoeft deze update maar op één computer uit te voeren. Dat mag de server (hoofdcomputer) zijn maar mag ook een werkstation zijn.


Download