Header

TNG Account
Het programma waar u op kunt rekenen!

TNG Account is het boekhoudprogramma dat naadloos aansluit bij het VAP programma. De facturen die u in VAP maakt kunt u automatisch inlezen in TNG Account. Met TNG Account kunt u flink besparen op de kosten van een administratiekantoor. Dankzij een groot aantal koppelingen gaat het invoeren snel en heeft u voor TNG Account niet veel boekhoudkundige kennis nodig. Dankzij de vele rapporten in TNG Account heeft u op elk moment inzicht in de financiële situatie van uw praktijk. U kunt zelf eenvoudig de BTW aangifte doen. De administratie kunt u eenvoudig uitwisselen met uw administratiekantoor via een cd-rom, usb-stick of via e-mail. TNG Account is na de installatie gevuld met de tabellen die voor dierenartsen gebruikelijk zijn.

De mogelijkheden

Gemak
TNG Account neemt u veel invoerwerk uit handen. U voert de boekstukken in het betreffende dagboek in en deze gegevens worden automatisch verwerkt in de grootboeken, zodat uw boekhouding altijd up-to-date is. Op vele plaatsen kunt u standaardinstellingen aangeven zodat u bepaalde vaste gegevens niet steeds opnieuw hoeft in te tikken. Zo kunt u bij een debiteur een standaard dagboek en een standaard grootboekrekening opgeven.

Moet u tijdens het boeken bijvoorbeeld een nieuwe debiteur toevoegen dan kunt u dat gewoon doen in het dagboek waarin u een boekstuk aan het invoeren was. U hoeft daarvoor niet eerst naar een ander onderdeel van het programma. Ook is het mogelijk om meerdere vensters op uw scherm te krijgen zodat u verschillende onderdelen van het programma tegelijk in beeld heeft. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld in meerdere dagboeken tegelijk werken.

De aflevering
TNG Account wordt geleverd op een cd-rom die u gemakkelijk zelf kunt installeren. Bij het programma ontvangt u een duidelijk handleiding. Bovendien is TNG Account al voorzien van een standaard rekeningschema dat speciaal is afgestemd op de dierenartsenpraktijk, zodat u meteen aan de slag kunt.

Prijzen
Evenals het Veterinair Administratie Programma heeft TNG Account geen aanschafprijs. U betaalt ons jaarlijks een bedrag van € 300,- excl. BTW. Voor dit bedrag kunt u gebruik maken van onze helpdesk als u vragen heeft over ons programma en ontvangt u jaarlijks een update. Als u TNG Account op meerdere computers installeert moet u daarvoor extra licenties aanschaffen. Voor elke extra licentie betaalt u € 50,- excl. BTW.