Header
Over TNG applications

TNG applications is in 1995 opgericht met als doel het ontwikkelen van Windows-applicaties voor de dierenartsenpraktijk. In 1998 was het zover. Na drie jaar van ontwikkeling hadden wij de primeur. Het eerste echte Nederlandse Windows programma voor de dierenartsenpraktijk. Tot die tijd waren alle automatiseringspakketten voor dierenartsen nog in MS-DOS.

TNG applications blijft voorop lopen als het gaat om het integreren van nieuwe technologieën in onze programma’s. Wij volgen de laatste ontwikkelingen nauwgezet en proberen die zo veel mogelijk in onze software te verwerken. Programma’s van TNG applications zien er dan ook mooi uit en gaan met hun tijd mee. Koppelingen met andere Windows programma's en met Internet zijn standaard.

Maar TNG applications onderscheidt zich ook van andere bedrijven in deze sector door de lagere prijzen van onze software pakketten. Dit is mogelijk omdat wij snel en efficiënt werken met behulp van de modernste ontwikkeltools. Inmiddels zijn we een bedrijf dat het langst zelfstandig bestaat zonder overnames of fusies. Dat geeft gebruikers van onze software ook vertrouwen en zekerheid. En als het aan ons ligt zijn we zelfs pas net begonnen!

Een ander sterk punt van TNG applications is dat we goed luisteren naar gebruikers en zoveel mogelijk proberen hun wensen en ideeën in onze pakketten te verwerken. Tenslotte maken we programma’s voor de gebruikers en niet voor onszelf. Gebruikers van VAP en TNG Account kunnen hun ideeën met elkaar en met ons uitwisselen op het gebruikersforum maar ook via ons klantenportaal.