Header
Artikelen update
januari 2019

Dit is een update van de prijslijsten van de verschillende groothandels (Henry Schein, Aesculaap en NL Pharma). De artikelen van de Henry Schein en Aesculaap zijn van januari 2019. De artikelen van NL Pharma zijn van april 2018.

Installatie
Indien de computer waarmee u nu aan het internetten bent ook de computer is waarop u de update wilt installeren dan kunt u het bestand downloaden en voor "direct uitvoeren" kiezen. Het opslaan is dan niet nodig. Klik op het bestand en kies voor programma starten. Kies "Ja" en "Doorgaan" bij de eventuele beveiligingswaarschuwingen.

Als u de update op een andere computer wilt installeren dan moet u het betreffende bestand downloaden en bijvoorbeeld op een usb-stick opslaan. Daarna kunt u kiezen voor Windows Start-knop -> kies Uitvoeren... -> toets het pad en de bestandsnaam in -> klik op de OK knop. Een andere manier is via de Windows Verkenner het bestandje opzoeken en er op dubbelklikken.

U hoeft deze update maar op één computer uit te voeren. Dat mag de server (hoofdcomputer) zijn maar mag ook een werkstation zijn.


Download